Styrekurs i samarbeid med Advokatfirmaet Seland Orwall

Dato: tirsdag 15. september 08:30 - 15:30

Sted: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, Oslo

Påmelding: Meld deg på

Ønsker du faglig påfyll om samvirkeformens særpreg, innhold og muligheter? Da bør du vurdere styrekurs 2.

I styrekurs 2 får du lære om samvirkeforetakets innhold, særpreg og aktuelle bruksområder, kapitalforhold i samvirkeforetaket – utdelinger, skatt og mva og de styrende organers roller og styrets ansvar.

Målet for kurset er å gi et godt grunnlag for å forstå samvirkeformen, vurdere den opp mot andre selskapsformer, og å ha trygghet for å håndtere sentrale økonomiske og organisasjonsmessige problemstillinger ved etablering og drift.

Om innlederne

Advokat Anniken Ramse Arntzen har bred forretningsjuridisk erfaring, og bistår blant annet innen selskaps­rett, merverdiavgift, kontraktsrett og fast eiendom/entreprise. Hun har bistått en rekke samvirkeforetak i bl.a. omorganiseringer, og har erfaring fra merverdiavgifts­spørsmål av både nasjonal og internasjonal karakter. Arntzen er partner i Seland Orwall og mye brukt som foreleser.

Advokat Stian Wessel,arbeider i stor grad med skatte- og selskapsrettslige spørsmål av både nasjonal og internasjonal karakter. Han bistår ved omorganiseringer, transaksjoner, generasjonsskifter og skattetvister, og har erfaring med mange ulike bransjer. Wessel er partner i Seland Orwall og mye brukt som foreleser.

Påmelding

Pris for medlemmer av Samvirkene er kr 3800, for ikke-medlemmer er prisen kr 4800.

Kurset gir kursbevis som kan brukes ved søknad om godkjenning av etterutdanning i juridiske fag. Bindende påmelding innen 1. september på www.samvirkene.no. Ved avmelding senere enn én uke før kursstart belastes halv deltakeravgift. Ved forfall uten å ha gitt beskjed belastes full deltakeravgift.